K-Beauty

Unna dig en stunds avkoppling och få en välmående hy.

K-Beauty

Din yttre skönhet reflekterar ditt inre jag; strålande hud skapar äkta skönhet.

Ett citat från antikens Korea ger oss bakgrunden till koreaners passion för hudvård. I alla tider har de forskat, utvecklat och dokumenterat hudvårdsmetoder. De siktade på hitta att roten till problemen, inte bara att dölja eller maskera brister. De trodde, och tror fortfarande, att det inte är tillräckligt att huden ska upplevas som felfri – den måste vara felfri. På riktigt.
Koreanska skönhetsföretag fortsätter att sträva efter att uppnå en perfekt hud genom att kombinera dessa hundraåriga kunskaper med nya och innovativa tekniker. Forskningen har resulterat i ett flertal innovationer som nu används och älskas världen över.

Innan du påbörjar en ny hudvårdsrutin, eller köper nya produkter, rekommenderar vi att du tar reda på vilken hudtyp du har. Är din hud fet eller torr – eller både och? Har du fläckar eller finnar? Din analys hjälper dig att hitta den behandling som är allra bäst för dig. Den goda nyheten är att det finns koreanska hudvårdsprodukter som tillgodoser nästintill varje huds behov. Varje hud är unik.

K Beauty är på allas läppar.

Våra produkter är inte bara koreanska. Våra forskare har, genom att använda de bästa ekologiska råvarorna och vår starka koreanska tradition av hudvård, tagit fram produkter som är skonsamma för både din hud och vår planet.
En stor del av K Beauty är de många steg som tillsammans ger din hud möjlighet att vara sitt vackraste jag. De kompletterar varandra.

Hur passar de din vardag och din hud? Vi är alla unika, så prova dig fram. Vad fungerar för dig? Följ gärna vår guide:

CHOBS – din dagliga hudvårdsrutin

Många förknippar K Beauty med just rengöringsrutinerna. Varje steg är valt med stor omsorg och grundas i kompetens och erfarenhet. Vi förstår att det kan upplevas överväldigande med så många steg för att nå de allra bästa resultat. Den goda nyheten är att du inte ska göra alla steg varje dag.