Chobs

En del av Chobs Scandinavia

Om Chobs

CHOBS, Charm & Health Organic Beauty Store, är en naturlig och ekologisk certifierad hudvårdslinje som skapats av det sydkoreanska företaget CH Harmony. CH Harmony grundades 2006 i Seoul av Rake Choi som sedan 1999 forskat på miljövänliga och ekologiska produkter. Vi utgår från naturens skafferi för att utveckla de bästa hudvårdsprodukterna – för både din hud och för vår planet.

Ett ekologiskt jordbruk, naturligt berikande av jorden, hushållande av vatten och en minimering av påverkan på vår planet är nödvändig för att jorden ska kunna återställas. Våra förebilder är de tidigare generationer som odlade färska ingredienser att äta och göra naturliga läkemedel av. Att leva i symbios med naturen är en livsstil.

Vårt varumärke CHOBS tillverkar och säljer naturliga och ekologiskt certifierade hudvårdsprodukter. Alla våra produkter är dermatologiskt testade.

Våra hudvårdsprodukter är i högsta möjliga omfattning producerade av certifierade ekologiska och naturliga ingredienser. Vi har hög etik och tar stort ansvar för vår omvärld, naturen och driver utvecklingen av en ansvarsfull odling.

Vi kopplar vårt arbete till FN:s Globala mål, främst Hållbar konsumtion och produktion (12), Bekämpa klimatförändringar (13) och Ekosystem och biologisk mångfald (15).

Vi älskar vår gröna planet

Vi är övertygade om att en grön, frisk planet gör oss alla friskare och lyckligare – nu och i framtiden. Och framtidens planet skapas idag. Just nu.

Vårt bidrag till framtida generationer är ansvaret vi tar för att skapa bättre förutsättningar för det naturliga, ekologiska jordbruket. Kraven som vi har på våra produkter driver jordbrukets utveckling och skapar grön, hälsosam tillväxt. Naturens välmående bidrar till samhällets och människans välmående.

En vision om att framtidens planet är grönare.

Genom att berika jorden naturligt, tillföra friskt vatten och minska föroreningar hjälper vi jorden att återställa sig. Ekologiskt är en livsstil. Våra mormödrar och deras mormödrar odlade naturligt för att äta och göra naturläkemedel. Vi tar ett steg tillbaka – om lär om.

Allt utgår från naturen – utveckling, produktion och hantering av produkterna.

Vårt löfte

– Inga djurförsök
– Ingen genmodifiering, GMO
– Fria från parabener, etanol och phenoxyethanol
– Tillverkade av certifierade ekologiska råvaror

Våra principer

– Vi använder endast blandade aromoljor som är extraherade från naturen
– Vi använder inte någon kemisk förädlingsprocess
– Vi använder endast naturliga emulgeringsmedel
– Vi använder endast lösningsmedel som är extraherade från ekologiska källor