Villkor

CHOBS Scandinavia AB (org. nummer 559216-7034)
Boltensternsvägen 45a 
236 38 Höllviken
Sverige

Email: info@chobs-scandinavia.com

Läs våra villkor noga innan du registrerar dig eller handlar på www.chobs-scandinavia.com

När du köper produkter accepterar dy samtidigt de tillämpade villkoren. Chobs Scandinavia ingår inte i avtal med minderåriga (under 18 år) utan samtycke från en vuxen (över 18 år) som godkänner köpet. 

Villkor för klagomål

Klagomål på en trasig produkt måste göras inom rimlig tid efter att defekten har upptäckts (maximal tid är 7 dagar). Använd vårt kontaktformulär och beskriv problemet så detaljerat som möjligt. Du kommer då att få ett ärendenummer och vi skickar en retursedel om produkten ska returneras. Rätten till reklamation inkluderar normalt inte användning av produkten, utan endast defekter som redan har funnits vid tillverkningen av produkten. Om du som konsument inte kommunicerar detta i tid förlorar du rätten att byta ut produkten gratis eller återbetalas.

 

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.